Boa Vista Felicidade werkt samen met Boa Vista Carefy wanneer het gaat over de bevolking van Boa Vista. Boa Vista Felicidade zet zich namelijk in voor de bevolking die een extraatje goed kunnen gebruiken en daar sluit Boa Vista Carefy zich graag bij aan.

Boa Vista Felicidade is opgericht door twee vrijwilligers,  maar ondertussen is dit aantal gegroeid naar zes vrijwilligers die het geweldig vinden om zich in te zetten voor de mensen die het hard nodig hebben. De vrijwilligers bevinden zich op dit moment op Boa Vista en in Nederland, maar we zijn altijd op zoek naar mensen over al ter wereld die reclame willen maken voor dit goede doel. Zo  verzamelen we materialen in om deze persoonlijk uit te delen, bedenken leuke activiteiten om de jeugd na schooltijd een bezigheid te geven en zetten ons in om een schooltje van materialen te voorzien en in de toekomst hopen wij ook een nieuw schoolgebouw neer te kunnen gaan zetten.

Maar hier zijn anderen voor nodig. En U kunt ook helpen! U kunt namelijk een donatie doen, materialen sponsoren en deze naar Boa Vista verzenden of wanneer u naar Boa Vista komt spullen mee te nemen naast uw eigen bagage.

Het is erg lastig om iedereen te kunnen helpen en om de situatie van Boa Vista goed onder de loep te brengen. Daarom organiseren wij speciale privé tours, tijdens deze speciale privé tours is er een mogelijkheid om de situatie met eigen ogen te zien, maar ook om de door u meegenomen spullen zelf te overhandigen. Op deze manier weet u dat de spullen ook daadwerkelijk terecht komen waar ze hard nodig zijn. Uiteraard kunt u ook uw spullen aan één van onze vrijwilligers op Boa Vista overhandigen.

Stichting Boa Vista Felicidade
NL27 ABNA 0819 5719 89
KVK Nummer Nederland: 68007744