Op deze pagina stellen wij onszelf graag even persoonlijk voor. Zo weet u direct welke tourguide u kunt verwachten tijdens uw excursie.

Caroline Mourik

Mijn naam is Caroline, Jolanda Mourik, in 1969 geboren te Nieuw-Beijerland als een nakomertje in een gezin van 6 , ik heb dan ook nog 2 zussen en een broer. En natuurlijk mijn prachtige dochter Nathasja Wüst waar ik ontzettend trots op ben. Met haar samen ben ik dan ook dit soms overweldigend avontuur aan gegaan in April 2018. De liefde voor dit eiland begon letterlijk al bovenaan de vliegtuigtrap in December 2013 en is daarna alleen maar gegroeid. Ik vindt de natuur op Boa Vista dan ook prachtig en enorm afwisselend maar ik zeg er in mijn tours altijd bij, je moet het wel willen zien, en eerlijk is eerlijk, gelukkig zien de meeste van mijn gasten het ook. Is het leven hier makkelijk voor mij, nee absoluut niet, gezien ik ook de taal ( Creool) niet onder de knie krijg, maar hoe moeilijk ik het soms ook heb, de schoonheid van het eiland en de hulp aan de dieren en de bevolking helpen me er weer bovenop, en natuurlijk mijn tijd met onze gasten, waaruit soms waardevolle vriendschappen ontstaan. Mij kunt u voornamelijk tegenkomen in de 4×4 privé tours, soms op het vliegveld bij het uitdelen van onze flyers,  en bij het aannemen van donatiematerialen. Hopelijk mag ik U ook binnenkort begroeten in één van onze 4×4 privé Tours,  mijn favoriet? De Grande Boa Vista Tour waarbij u in één dag het hele eiland kunt bewonderen. Want Boa Vista is prachtig. 😍

Nathasja Wüst

Mijn naam is Nathasja Wüst, ik ben geboren in Dordrecht op 24 Januari 1994. Mijn eerste keer Boa Vista was in december 2013, wat een heerlijke vakantie was dat. Vanaf dat moment wist ik eigenlijk wel dat ik hier meer wilde doen dan alleen maar vakantie vieren. Op dat moment volgde ik de opleiding Sociaal Cultureel werker in Den Haag en kon dus nog niets plannen, want eerst moest het papiertje binnen zijn. Maar eigenlijk al snel nadat het einde van de opleiding in zicht kwam, begon ik te kijken wat ik hier kon betekenen, het werd iets met de kinderen dat was een ding dat zeker was! Maar eigenlijk werd de liefde voor het eiland zo groot, dat ook de plannen groter werden. En nu zit ik hier en ben ik Tourguide, Schildpadden gids en support ik een schooltje in de sloppenwijk.  Ik had nooit verwacht dat ik in de Toerisme zou gaan werken, maar ik vind het super. Iedere tour is anders, niet alleen omdat we proberen de tours naar de wensen van de gasten te plannen, maar ook zijn alle gasten anders en dat maakt het ontzettend leuk.

 

Aridson Evora (Ary)

My name is Aridson Evora, I born at 16th of March, 1989 and I am from Sao Vicente, one of the 10 islands of Cape Verde. I live already for a few years on Boa Vista, and I was working in the kitchen as a Chef in Perola Chaves, Cambar do Sol and Churrasqueira Sal Rei. Now I am working with Boa Vista Carefy and you can meet me during the Barbeque tours, Snorkeling at the Coral Bay, in any other excursion together with Nathasja or giving flyers at the airport. I am still learning, but can’t wait till I can meet you all and show you the beautifull places of Boa Vista.

 

Cheny dos Santos

Tekst volgt