Op deze pagina stellen wij onszelf graag even persoonlijk voor. Zo weet u direct welke tourguide u kunt verwachten tijdens uw excursie.

Caroline Mourik

Mijn naam is Caroline, Jolanda Mourik, in 1969 geboren te Nieuw-Beijerland als een nakomertje in een gezin van 6 , ik heb dan ook nog 2 zussen en een broer. En natuurlijk mijn prachtige dochter Nathasja Wüst waar ik ontzettend trots op ben. Met haar samen ben ik dan ook dit soms overweldigend avontuur aan gegaan in April 2018. De liefde voor dit eiland begon letterlijk al bovenaan de vliegtuigtrap in December 2013 en is daarna alleen maar gegroeid. Ik vindt de natuur op Boa Vista dan ook prachtig en enorm afwisselend maar ik zeg er in mijn tours altijd bij, je moet het wel willen zien, en eerlijk is eerlijk, gelukkig zien de meeste van mijn gasten het ook. Is het leven hier makkelijk voor mij, nee absoluut niet, gezien ik ook de taal ( Creool) niet onder de knie krijg, maar hoe moeilijk ik het soms ook heb, de schoonheid van het eiland en de hulp aan de dieren en de bevolking helpen me er weer bovenop, en natuurlijk mijn tijd met onze gasten, waaruit soms waardevolle vriendschappen ontstaan. Mij kunt u voornamelijk tegenkomen in de 4×4 privé tours, soms op het vliegveld bij het uitdelen van onze flyers,  en bij het aannemen van donatiematerialen. Hopelijk mag ik U ook binnenkort begroeten in één van onze 4×4 privé Tours,  mijn favoriet? De Grande Boa Vista Tour waarbij u in één dag het hele eiland kunt bewonderen. Want Boa Vista is prachtig. 😍

Nathasja Wüst

Mijn naam is Nathasja Wüst, ik ben geboren in Dordrecht op 24 Januari 1994. Mijn eerste keer Boa Vista was in december 2013, wat een heerlijke vakantie was dat. Vanaf dat moment wist ik eigenlijk wel dat ik hier meer wilde doen dan alleen maar vakantie vieren. Op dat moment volgde ik de opleiding Sociaal Cultureel werker in Den Haag en kon dus nog niets plannen, want eerst moest het papiertje binnen zijn. Maar eigenlijk al snel nadat het einde van de opleiding in zicht kwam, begon ik te kijken wat ik hier kon betekenen, het werd iets met de kinderen dat was een ding dat zeker was! Maar eigenlijk werd de liefde voor het eiland zo groot, dat ook de plannen groter werden. En nu zit ik hier en ben ik Tourguide, Schildpadden gids en support ik een schooltje in de sloppenwijk.  Ik had nooit verwacht dat ik in de Toerisme zou gaan werken, maar ik vind het super. Iedere tour is anders, niet alleen omdat we proberen de tours naar de wensen van de gasten te plannen, maar ook zijn alle gasten anders en dat maakt het ontzettend leuk. Ondertussen zijn ik en mijn man Aridson (Ary) plannen aan het maken om te gaan verhuizen naar Sao Vicente en daar het bedrijf Boa Vista Carefy uit te kunnen breiden.

 

Aridson Evora (Ary)

Mijn naam is Aridson Evora, de man van Nathasja. Ik ben geboren op 16 maart 1989 en kom uit Sao Vicente, een van de 10 eilanden van Kaapverdië. Ik woon al een paar jaar op Boa Vista, en werkte in de keuken als chef-kok in Perola Chaves, Cambar do Sol en Churrasqueira Sal Rei. Nu werk ik samen met Boa Vista Carefy en je kunt mij tegenkomen tijdens de barbecuetochten, snorkelen in de Coral Bay, bij een andere excursie samen met Nathasja of flyers uitdelen op de luchthaven. Ik leer nog steeds, maar kan niet wachten tot ik jullie allemaal kan ontmoeten en jullie de prachtige plekken van Boa Vista kan laten zien.

 

Cheny dos Santos

Hallo, Mijn naam is Cheny en ik kom van Santiago, één van de zuidelijke Kaapverdische eilanden. Ik heb een aantal jaren in Riu Touareg gewerkt in de keuken, maar nu ben ik al zeker een jaar werkzaam voor en met Boa Vista Carefy. U kunt mij tegenkomen tijdens een Quad tour of een 4×4 tour. Ook help ik Ary soms met de barbeque tours. Ik hoop u snel allemaal te ontmoeten en het eiland te kunnen laten zien tijdens een avontuurlijke quad tour of een geweldige 4×4 tour.