Voorwaarden Boa Vista Carefy:

 

* Wanneer je een tour korter dan 24 uur voor het ophalen annuleert, vragen we 100% betaling van de excursie.

 

* Wanneer u de tour moet annuleren vanwege ziekte of andere ongevallen, dient u dit meer dan 1 uur voor de ophaaltijd aan ons door te geven, dit in verband met de tijd die wij hebben om naar uw hotel of appartement te reizen. Bij twijfel over de reden kunnen we een doktersbewijs, een andere reservering of een 100% betaling van het bedrag van de excursie vragen.

 

 

* Voor u foto’s maakt van mensen, zoals tourguides, de bevolking, kinderen etc. vragen wij u dit eerst te vragen aan de desbetreffende persoon. Dit in verband met privacy. 

 

* Wanneer je tijdens je tour foto’s maakt en deze met ons deelt, kun je deze zelf delen op onze facebookpagina of wanneer je je foto’s graag anoniem deelt, kun je deze sturen naar boavistacarefy@outlook.com of in een privébericht naar onze facebook.

 

* Kinderen onder de 12 jaar vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers.

 

* Wanneer je geen respect hebt voor de natuur, lokale bevolking, dieren, taxichauffeur of gids, moeten we de tour annuleren en brengen we je direct terug naar het hotel. In dit geval moet u de volledige prijs betalen.

 

*Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan uw persoonlijke spullen.

 

*Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verwondingen door uw eigen fout. Er is altijd een risico tijdens een van de excursies.