Snorkelen

Ontdek de onderwater wereld door onder begeleiding te gaan snorkelen. Krijg informatie over de vissen die je kunt tegen komen en beleef de Kaapverdiaanse onderwater wereld. Zwemdiploma vereist. Materialen inbegrepen.

Snorkelen In De Koraalbaai

€55,00 per persoon

€30,00 per kind tussen de 8-12 jaar.
Zie de geweldige onderwaterwereld in de koraalbaai, ervaar een groene vlakte met gekleurde vissen, weinig tot geen golven en ontdek het bijzondere van deze plek.

Snorkelen Vanaf De Boot

€55,00 per persoon

€30,00 8-12 jaar oud
Er kunnen taxi kosten in rekening gebracht worden. Deze tour is ook goed te combineren met een halve dag tour.

 

 

Vissen Met Een Lokale Visser

Heerlijk dobberen op zee terwijl uw hengel in de zee wacht op een vis die bijt. Deze tour is geschikt voor 5 a 6 personen + de visser. Deze tour is inclusief vis materiaal en transfer van het hotel naar de kleine pier en weer terug. Uiteraard is deze tour ook te combineren met een city tour in de middag.
Iedere vis die je vangt is voor jouw! (terug gooien of weggeven mag uiteraard ook.)

Prijs:

€50,00 per volwassene
€25,00 per kind
+ eventuele Taxi kosten.

 

Back To Basic Boot Tour

Geniet op en van het water. Tijdens deze tour wordt u bij uw hotel opgehaald door onze taxi chauffeur, hij zal u naar de boot brengen waar wij op u staan te wachten. Dan zullen wij eerst een stukje varen, op zoek naar een geschikte plaats waar de hengels uitgegooid kunnen worden. Wie zal de eerste en grootste vis vangen? Na het vissen is er een mogelijkheid tot zwemmen en snorkelen, onze stuurman kan u de bijzondere dingen onderwater laten zien tijdens het snorkelen. Na het snorkelen gaan wij naar het eiland voor Sal Rei waar de gasten heerlijk kunnen genieten van het uitzicht, een stukje geschiedenis, het heerlijke water en een drankje, terwijl wij de grill voorbereiden. Wanneer de eerste verse vis/kip/etc. klaar is kunnen we heerlijk genieten van de lunch.

Drankjes en Materialen zijn inbegrepen.

Prijs:

€70,00 per volwassene
€35,00 per kind

 

Gelidonya Bay Cruise (all inclusief)

Geniet heerlijk een halve dag op het water tijdens de Bay Cruise op de Gelidonya. Gelidonya is een mooi, ruim en comfortabel zeiljacht waar niets te gek is! Geniet van de geserveerde drankjes (non-alcoholic en soft drinks) en de diverse hapjes, terwijl u heerlijk op een zonnenbed ligt te luieren en ligt te luisteren naar de muziek en de entertainment aanboord.

Prijs: 

€59,00 per volwassene
€29.50 per kind 4-11 jaar

 

 

Kiest u liever voor een andere boottocht? Stuur ons snel een e-mail zodat wij alle details kunnen bespreken.