Snorkelen

Ontdek de onderwater wereld door onder begeleiding te gaan snorkelen. Krijg informatie over de vissen die je kunt tegen komen en beleef de Kaapverdiaanse onderwater wereld. Zwemdiploma vereist. Materialen inbegrepen.

Snorkelen In De Koraalbaai

Zie de geweldige onderwaterwereld in de koraalbaai, ervaar een groene vlakte met gekleurde vissen, weinig tot geen golven en ontdek het bijzondere van deze plek.

€55,00 per persoon

€30,00 per kind tussen de 8-11 jaar.

(From Riu Touareg we ask €65,00 each)

 

Snorkeling at the Coral Bay Boa vista
Snorkeling at the Coral Bay Boa vista

 

Beach, BBQ, Snorkeling and Fishing

Geniet op en van het water. Tijdens deze tour wordt u bij uw hotel opgehaald door onze taxi chauffeur, hij zal u naar de boot brengen waar wij op u staan te wachten. Dan zullen wij eerst een stukje varen, op zoek naar een geschikte plaats waar de hengels uitgegooid kunnen worden. Wie zal de eerste en grootste vis vangen? Na het vissen zullen wij naar het eilandje Djeu gaan , hier staan de eerste hapjes en drankjes al op te wachten. Geniet van de onderwaterwereld, lekker luieren op het strand of maak een wandeling over het eilandje. Ook zullen er verschillende spelletjes aanwezig zijn, zoals een voetbal, vangspelletjes en nog veel meer. Ervaar deze dag als een lokale dat ook doet. Wilt u liever niet gaan vissen? Geen probleem! U kunt direct naar het eilandje om al volop te gaan genieten.

Eten: Rijst, Salade, Groente, Kip, Vers gevangen vis, Hamburgers, Worstjes en wat kleine hapjes vooraf.
Drinken: Sangria, Bier, Witte Wijn, Frisdranken, Water.

Drankjes, eten, beach spelletjes en Materialen zijn inbegrepen.
Alle activiteiten zijn optioneel.

Prijs:

€75,00 per volwassene
€35,00 per kind 4-11 jaar

Vanaf Riu Touareg kunnen er meerkosten in rekening gebracht worden.

Iedere Woensdag beschikbaar, let op dit is een gehele dag.

 

Gelidonya Familie Bay Cruise (all inclusief)

Geniet heerlijk een halve dag op het water tijdens de Bay Cruise op de Gelidonya. Gelidonya is een mooi, ruim en comfortabel zeiljacht waar niets te gek is! Geniet van de geserveerde drankjes (non-alcoholic en soft drinks) en de diverse hapjes, terwijl u heerlijk op een zonnenbed ligt te luieren en ligt te luisteren naar de muziek en de entertainment aanboord en neem een duik in de helder blauwe oceaan.

Prijs: 

€ 50,00 per volwassene
€ 25,00 per kind 4-11 jaar

 

Gelidonya Adults only Bay Cruise (All inclusief)

Wij durven bijna zeker te zijn, dat u tijdens deze Adults only baycruise heerlijk kunt relaxen. Uw drankjes worden geserveerd, de hapjes zullen later tijdens de tour voor u klaar staan. U kunt zwemmen in de heldere zee, deelnemen aan een lokale quiz, genieten van de uitzichten en luisteren naar een heerlijk muziekje.

Prijs:

€70,00 per volwassene (18+)

 

 

Catamaran Bay Cruise

Geniet van een welverdiende en heerlijke relaxte dag op de Catamaran. De tour is inclusief transfer, drankjes, een snack en Zwemstop.

Familie baycruise

€55,00 per volwassene
€27,50 per kind 4-10 jaar

Mogelijk in combinatie met een lunch en middag bij Beachbar Perola Chaves
€65,00
€32,50
Inclusief Lunch

Adults only BayCruise

€55,00 per volwassene
Inclusief Champagne