Het regelen en onderzoeken van mogelijkheden op Boa Vista voor de toerist en de lokale bevolking, want hoe kun je dat nou het beste samen brengen? Wij zetten ons daar graag voor in, want wat is er nou mooier dan alles samenbrengen en verbinden. En wat zijn we al goed op weg, we zijn er nog niet natuurlijk maar het begin is er. De eerste aanvragen zijn al binnen gekomen, gepland en sommige zelfs al uitgevoerd. Ook zijn er al verschillende samenwerkingen, promotie materialen en opdrachten binnen. Op naar een goed begin met Boa Vista Carefy!

Zo hebben wij bijvoorbeeld een aanvraag mogen ontvangen om een grote tour naar 2 andere eilanden te regelen. Wauw wat een werk maar wat ontzettend gaaf. Deze grote opdracht heeft ons ook nog eens een samenwerking met een Duits reisbureau opgeleverd en twee tours op Boa Vista zelf! Laat de aanvragen maar binnen komen.

En wisten jullie ook dat we samenwerken met Boa Vista Felicidade, wat ook bij Boa Vista Carefy hoort, waardoor wij ons extra inzetten voor de bevolking die wel een beetje hulp kunnen gebruiken.

Wij hebben in ieder geval ontzettend veel zin in al het positieve wat op ons pad gaat komen.

Tot schrijven!

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *