Bent u helemaal enthousiast over wat u op onze website heeft gelezen en wilt u graag een tour reserveren? Dan zijn hier een aantal handige tips en uitleg hoe u uw reservering kunt maken.

 

Hoe kunt u reserveren?

U kunt bij ons uw tour via e-mail, whatsapp, Google business, Instagram of een berichtje op Facebook snel en gemakkelijk reserveren.

Whatsapp: 00238-9807852
E-mail: boavistacarefy@outlook.com

Misschien denkt u, waarom kunnen we niet direct een reserveringen hier maken via een agenda? Dit komt omdat wij onze privé tours naar beschikbaarheid inplannen en uitvoeren. Wanneer wij  met een online agenda zouden werken, wordt het erg lastig en zullen er over/dubbele boekingen komen. Wij snappen uiteraard dat het erg gemakkelijk is, maar uiteindelijk voor ons erg lastig.

Hoe zit het met de betaling?

U betaald bij ons de excursies contant op de dag van de tour. Het liefst zo gepast mogelijk, inverband het terug geven van euro’s.

Hoe zit dit bij andere excursies in samenwerking met een derde partij?
Uiteraard kunnen wij niet alle excursies volledig zelf verzorgen, hoe graag wij dit ook zouden willen. Daarom werken wij samen met derde partijen, denk hierbij aan een mooie en relaxte boottocht, een actieve quad tour etc etc.  Ook bij deze organisaties dient u contant en het liefst gepast te betalen.