Noord En Zuid Hele Dag Privé Tour

Wilt u het liefst de mooiste locaties in één dag bezoeken, dan is deze tour echt iets voor u. U bezoekt de pottenbakkerij, de woestijn, Sal Rei, het Scheepswrak, u krijgt een heerlijke lunch in één van de Noord dorpjes aangeboden, we rijden van Oost naar West via Route 66, we bezoeken een klein dorpje, nemen een kijkje in de grotten en kunnen een verfrissende duik nemen of genieten op Santa Monica beach.

Prijs:

€70,00 per volwassene (inclusief lunch en een drankje)
€37,50 per kind 4-11 jaar (inclusief lunch en een drankje)

 

Oost tour hele dag Privé tour

Bezoek de ongerepte natuur in het beschermingsgebied aan de Oostkant van het eiland. Zo stoppen wij bij de Oase van Fonte Vicente, het droge Zoutmeer van Curral Velho, Ilha Fantastica, de zwembaai van Ervatao, maken wij een kleine klim naar het lichthuis van Morro Negro, nuttigen wij een lokale lunch en bezoeken wij een lokale eco farm.

Prijs:

€72,50 per volwassene (inclusief lunch en een drankje)
€40,00 per kind 4-11 jaar (inclusief lunch en een drankje).

Oost En Zuid Hele Dag Privé Tour

Bezoek de Oase van Fonte Vicente, het oudste dorpje, de zoutvlakte, het waanzinnige uitzicht, neem een verfrissende duik bij Ervatao, eet een lokale lunch in de noord dorpjes, rij de lange weg Route 66, bezoek het tweede gebouwde dorpje van Boa Vista, geniet van het 18 km lange Santa Monica, Neem een kijkje in de grotten en geniet van de zandduinen.

Prijs:

€80,00 per volwassene (inclusief lunch en een drankje)
€40,00 per kind 4-11 jaar (inclusief lunch en een drankje)

De grote Boa Vista Privé Tour

Zie het leven op Boa Vista. Bezoek dorpjes, zie wat van de natuur en zie de verschillen en diversiteit. Beleef een stukje geschiedenis, rust en de saamhorigheid in de dorpen. Deze tour is aan te passen op uw eigen wensen en geschikt voor jong en oud. Dit is een hele dag tour, inclusief lunch en één drankje. Tijdens deze tour bezoekt u Noord, Zuid en Oost.

Prijs:

€90,00 per volwassene (inclusief lunch en één drankje)
€45,00 per kind 4-11 jaar (inclusief lunch en een drankje)

 

Halve Dag Tour

Noord Tour

Tijdens deze tour bezoekt u:
De pottenbakkerij, De woestijn van Viana, Een afgelegen lokaal dorpje genaamd Bofareira, Het Scheepswrak en Sal Rei.

Duur van de tour: Gemiddeld 4 uur.

Prijs: 

€39,50 per volwassene
€21,50 per kind 4 tot en met 11 jaar

Zuid Tour

Tijdens deze tour bezoekt u:
Een dorpje genaamd Povoação Velha , De grotten van Varandinha en Santa Monica beach waar we van de duinen kunnen surfen, kunt genieten van het uitzicht en misschien zelfs wel een heerlijke duik kunt nemen.

Duur van de tour: Gemiddeld 4 uur.

Prijs:

€39,50 per volwassene
€21,50 per kind 4 tot en met 11 jaar

 

Honeymoon / Romantische tour Hele dag Privé tour

Tijdens deze tour geniet u van het eiland en van elkaar. U bezoekt eerst de Noord kant van het eiland, daarna gaan wij lunchen en sluiten wij af met de Zuid kant van Boa Vista.  Er zal een fotograaf aanwezig zijn die alle beelden voor u vastlegt, krijgt u een lokale lunch, geniet u van een (hopelijk) mooie sunset, een glas champagne, wat snacks en ontvangt u de foto’s per e-mail.

Prijs:

€210,00 per koppel

 

Romantische halve dag privé tour

Bezoek in de late middag de zuidkant van Boa Vista en sluit de tour af met een (hopelijk) mooie sunset! Er zal een fotograaf aanwezig zijn die de beelden voor u vastlegt (de foto’s worden na de tour per e-mail naar u verzonden), u kunt genieten van een glas champagne en wij zullen wat snacks verzorgen.

Prijs:

€145,00 per koppel

 

The Local Tour

Tijdens deze tour ziet u de kleine hoofdstad Sal Rei. Wij laten u graag de mooie plekken zien, maar geven u ook graag de tijd om eens in de winkels te kijken. Na Sal Rei en een drankje zullen wij naar Baraca wandelen, waar goed de verschillen van woonomgeving en leefwijze te zien zijn. In Baraca zullen wij een school bezoeken.

Duur van de tour : 3 uur

Prijs:

€37,50 per volwassene
€17,50 per kind
(Vanaf Riu Touareg €40,00 per volwassene)

 

Tour Met Kinderen

Wij bieden ook een speciale tour aan wanneer u reist met kinderen. Want niemand zit toch te wachten op een kind dat zich verveeld tijdens een halve of hele dag tour. Daarom is er in onze tour speciaal voor kinderen net dat beetje extra. Deze tour is mogelijk in een halve dag of hele dag tour, de hele dag tour is inclusief lunch. Ook wordt deze tour speciaal gemaakt op uw wensen, vindt u het bijvoorbeeld heerlijk om wat langer op de stranden te zijn, dan is dat geen probleem!
Tijdens de boeking spreken wij een aantal mogelijkheden die tijdens de tour worden aangeboden. Zo is het voor de kinderen niet alleen zitten en luisteren, maar kunnen zij ook plezier maken.

Prijs Op Aanvraag.

 

Odje D’ Mar

Dit is een halve dag tour. Eerst zullen wij met de auto naar de oostkant van Boa Vista rijden. De auto zet ons af aan de voet van de rivierbedding waar wij omhoog zullen lopen naar de natuurlijke waterbron. Na een eventuele verfrissende duik, zullen wij de tocht terug naar beneden starten. Wij zullen in het dorpje stoppen voor een drankje.

Prijs:

€60,00 per volwassene (inclusief een drankje).
€32,50 per kind 10-14 jaar (inclusief een drankje).