Sal is een eiland dat behoort tot de bovenwindse eilanden, de Barlevento-groep. Ook ligt Sal het dichts bij Boa Vista, op maximaal 15 minuten vliegen. Samen met Boa Vista behoort Sal tot de twee woestijn eilanden van Kaapverdië. Dit betekent dat beide eilanden minder begroeiing hebben en dat er minder neerslag valt in een jaar.

Het eiland heeft een oppervlakte van 216km2 en telt ongeveer 26.000 inwoners. De hoofdstad van Sal is Espargos, maar het grootste toeristen gebied is rondom Santa Maria aan de zuidkust.

download

Door de groei van toerisme op dit eiland en vraag binnen ons bedrijf, zijn wij samenwerkingen aangegaan met verschillende aanbieders op Sal. Op deze manier kunnen wij u ook hier van dienst zijn. Maar ook hier heeft de toerisme niet altijd een goede invloed. Door de massa toerisme, de grote resorts en de lage salarissen is het voor de bevolking een zware taak om iedere dag te ‘over’leven. De armoede op deze eilanden is erg groot en duurzame toerisme is dan ook erg belangrijk. Daarom doen wij wat we doen, het eiland en de bevolking respecteren en zoveel mogelijk samenwerken met de bevolking. Door uit de resorts te komen en niet mee te gaan in de massa toerisme, zal uw vakantie er heel anders uit zien.  Waar kiest u voor?

Doordat wij kiezen voor duurzame toerisme bieden wij ook tours in groeps,- of privé verband aan. U kunt kiezen uit vele mogelijkheden. Door te kiezen voor duurzame toerisme zal u een mooi beeld krijgen van het eiland en steunt u gelijk de bevolking en het eiland. Door onze samenwerking met andere aanbieders op Sal, kunnen wij u het volgende bieden:

– Paardrijden
– Catamaran of boot excursies
– Duiken & Snorkelen
– Privé tour Engels of Frans gesproken
– Groep tour (Nederands, Engels, Frans en Duits gesproken)
– Fotoshoot op één of meerdere locaties
– Bezoek aan de lokale bevolking
– Quad of Buggy tour
– Auto huur
– Appartementen verhuur


Daarnaast kunnen wij u een mooie privé tour met Nederlandse gids aanbieden. Bij deze tour kunt u uw eigen wensen doorgeven, bepaald u zelf hoeveel u tijdens de lunch nuttigt en ziet en hoort u alle adembenemende plaatsen en verhalen over Sal. Neem een duik in het zoutmeer, zie het blauwe oog, maar bezoek ook de lokale bevolking. Door voor deze tour te kiezen, gaat u optimaal genieten van alles wat Sal u te bieden heeft.

 


En hoe mooi zou het zijn om dan ook tussen de bevolking in een mooi en kleurrijk appartement te zitten. Niet in de grote resorts, maar kleinschalig, veilig en met uw eigen reisgezelschap. Het appartement is zeer geschikt voor 1-4.  Het appartement beschikt over een groot dakterras, één slaapkamer, een woonkamer met slaapbank, een nieuwe keuken . Het appartement is gelegen nabij het centrum en het strand.
U huurt dit appartement al voor een zeer aantrekkelijke prijs per week! Een beter verblijf kunt u niet hebben.

En wist u dat wij u ook graag helpen met het zoeken naar de goedkoopste vliegtickets?

Volg ons op Facebook : Cabo Verde Carefy.
Voor tour informatie, kunt u het onderstaande contact formulier invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk het tour aanbod en de prijslijst. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]