Tours en Appartementen is niet het enigste wat wij voor u kunnen regelen. Zo kunt u ons bijvoorbeeld laten weten wanneer u een taxi nodig heeft en wij zullen ervoor zorgen dat er op uw gewenste tijdstip en locatie een taxi op u staat te wachten. Zo is er nog veel meer wat wij kunnen regelen voor u.

Taxi service
Laat ons via een bericht, contact formulier onder aan de pagina of in een e-mail weten op welk tijdstip en welke locatie u een taxi verwacht. Wij zullen er dan voor zorgen dat de taxi op u staat te wachten. Alle chauffeurs waar wij mee werken zijn voorzien van een rijbewijs en taxi certificaat. De betaling is direct aan de taxi chauffeur, maar u kunt bij ons ook eerst een prijs opvragen voor u de reservering definitief maakt. Deze service dient minimaal 1 uur voor aanvang gereserveerd te worden.

Airport Transfer
Houdt u niet van lange rijen of wachten in de te warme bus op alle andere gasten? Boek dan bij ons uw airport transfer. Is uw reisgezelschap compleet? Dan vertrekken we naar uw tijdelijk onderkomen. U bent eerder in het hotel en kunt dus eerder genieten van uw vakantie.

Pedicure & Manicure
Vindt u het ook zo fijn wanneer uw handen en voeten een goede verzorging krijgen? U bent heerlijk op vakantie of woont en werkt op Boa Vista, maar het is toch wel tijd voor een lekkere pedicure en/of manicure behandeling. Dan kunnen wij u een goed adresje adviseren!! Verblijft u niet in Sal Rei? Geen punt, wij regelen ook de taxi voor u.

Reservering bij een restaurant
Ga heerlijk lunchen of dineren bij een restaurant in Sal Rei of Noord villages. Wij maken de reservering voor u en kunnen een taxi voor u regelen. U kunt ter plaatsen a la carte bestellen, maar wilt u Kreeft, vragen wij u dit van te voren door te geven, zodat dit bij de reservering bekend gemaakt kan worden.

Evenementen 
Blijf op de hoogte van leuke evenementen en activiteiten die worden georganiseerd op Boa Vista. Een evenement bezoeken? Geen punt, in combinatie met onze taxi service is dit geen enkel probleem.

Vragen en/of Informatie
Voor al uw vragen over Boa Vista, kunt u ook een reactie achterlaten. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden en wanneer nodig het antwoord voor u uitzoeken.