U verblijft in een All inclusive hotel of in een mooi appartement met alle voorzieningen in de buurt. Maar hoe fijn kan iets anders zijn? Denk daarbij aan een andere maaltijd, tafelbediening of buffet en misschien nog wel het belangrijkste heerlijk eten en een geweldige sfeer. Is dit wat u tijdens uw vakantie wilt? Dan hebben wij een aantal heerlijke keuzes voor u! Boek uw tafel via ons en wij zorgen ervoor dat alles tip top geregeld is.

 

Prive-barbecue op het strand

Geniet een keer met je lief tijdens een private bbq op het strand. Een 3 gangen menu, drankjes inbegrepen, een Sunset met een glas Champagne en een fotograaf die de hele avond foto’s zal maken (Foto’s zijn inbegrepen). Voel gewoon geen stress en geniet van het eten bereid door een lokale chef-kok en drink een cocktail terwijl je naar de zee kijkt of rond de tafel zit met wat kaarslicht.

Eten: 3 gangen menu, apperitief, Kip, Vis, Hamburgers, Worstjes, Rijst, Salade, maar ook een vegetarische optie is mogelijk.

Drankjes: Sangria/Caipirinha, Cola, Fanta, Sprite, Water, Witte/Rode wijn, Bier.

All inclusief

€220,00 per koppel
Riu Touareg €260,00 per koppel

Diner at Sodade Sal rei

Visit the house of memories, learn more about the history of Boa Vista and eat between the banana trees in the garden of this amazing restaurant. A place you don’t expect in the middle of Sal rei, with an amazing view. The food is absolutly amazing and the drinks are even better. And every Tuesday and Friday they have traditional live music.

Price: You pay what you eat and drink + Taxi costs.

Kaapverdische Barbeque

All you can eat, Live Muziek, Lokale dans, een kampvuurtje en heerlijk eten. Wat wilt u nog meer? Geniet van een Sangria als apperitief, het all you can eat menu en als dessert een heerlijk toetje. En als afsluiting van de avond heerlijk een cocktail bij het kampvuur en gezellig meedansen met het personeel. Een avond die je niet mag missen!
Iedere dinsdag en Vrijdag avond. 
Transfer, 1 Sangria p.p, All you can eat, Live muziek en dessert inbegrepen.

Kosten:

€45,00 per persoon (Riu Touareg €55,00)
€20,00 voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar.

Barbeque night Boa Vista

Romantisch diner op het strand (3 gangen menu)

Geniet van een romantisch avondje uit met een heerlijk 3 gangen menu aan het strand. Terwijl de live band speelt, geniet u van uw maaltijden, uw drankjes en uiteraard uw gezelschap.
Iedere donderdag

Transfer, 1 aperitief, live muziek, 3 gangen (ook kreeft), dans en kampvuur inbegrepen.

 

Kosten: 

€55,00 per persoon (Riu Touareg €65,00)

 

Romantisch diner Boa Vista

 

Kaapverdische Diner bij Perola Chaves

Geniet van een heerlijk 3-gangen menu op een adembenemende locatie.
u kunt kiezen uit Kreeft, Steak, Kip, Vis en nog veel meer!
€49,00 Per persoon